free website creation softwareWIE NAAR BUITEN KIJKT • DROOMT   
WIE NAAR BINNEN KIJKT • ONTWAAKT

Waar je tegen verzet blijft bestaan

Als de twijfel toe slaat in een bepaalde relatie, dan zoeken we wegen om erachter te komen of die twijfels wel terecht zijn. Klopt het beeld dat je van jezelf en/of van de ander(en) hebt, wel? Wat is een feit en wat is een fabel?

Om daar achter te komen heeft Relatieplein een aantal ©Relatietesten ontwikkeld, die je gratis kunt maken. Voor de fun en/of omdat je een bepaald doel hebt, zoals inzicht verkrijgen over o.a. een bepaalde relatie. De ontwikkeling van deze ©Relatietesten blijft continue doorgaan, dus hou deze pagina in de gaten, want de twee relatietesten die je hieronder ziet staan, zullen spoedig worden uitgebreid met nieuwe testen, zoals een ©Relatietest om je vriendschap te testen en hoe of je het werk ervaart. De twee testen die je hieronder ziet, zijn helemaal klaar voor gebruik!

Wie ben ik?

Wil je meer weten over jouw persoonlijkheid?

Doe dan gratis en vrijblijvend deze test

DOE DE PERSOONLIJKHEIDSTEST

Liefde voor het leven?
Ben je verliefd, verloofd, samenwonend, getrouwd en wil je weten hoe je relatie écht is?
Doe dan gratis en vrijblijvend deze test

DOE DE RELATIETEST

Het nieuwe begint pas na aanvaarding van het oude

Ieder mens is uniek en toch zijn er overeenkomsten in hoe we met situaties omgaan en op welke manier we ervaringen opdoen. Ondertussen gebeurd er van alles en nog wat om je heen en daardoor raak je af en toe de draad even kwijt, 'hoe zat het ook alweer met die vriendschap en hoe reageerde de familie ook al weer?' zijn vragen die ons nogal eens bezig kunnen houden.

Relatieplein ontwikkelt nieuwe ©Relatietesten die o.a. daarmee te maken hebben. Welke testen er precies aan gaan komen, zie je hier verder uitegelegd staan.

In hoeverre werkt hetzelfde DNA door in de relatie met familieleden? Heeft loyaliteit iets te maken met de manier waarop je als familie met elkaar omgaat? En hoe werkt dat dan als familiebanden verbroken zijn? 

Je denkt als geen ander op jouw vriend of vriendin te kunnen bouwen en vertrouwen. Totdat je opeeens signalen krijgt die je daaraan doet twijfelen. Dat zet alles op z'n kop en doet je ook twijfelen aan jezelf, 'ben ik wel een goede vriendin of vriend?'

In hoeverre heeft je werk invloed op je privésituatie? Neem je het werk mee naar huis, of ben je amper thuis omdat je zoveel aan het werk bent?
Hoe ga je om met collega's en leidinggevenden? En hoe ambitieus ben je en welke doelen wil je rond het werken nog behalen?

Hoe werkt de ©Relatietest ?

  1. GRATIS TESTEN - Relatieplein biedt deze ©Relatietesten gratis en vrijblijvend aan. Er zijn dus geen verplichtingen bij het doen van een van de benoemde testen. En dat geldt ook voor het resultaat van de ©Relatietesten, je bent niet verplicht na het doen van de test een dienst van Relatieplein af te nemen.
  2. GEGEVENS & PRIVACY- Relatieplein vraagt om minimale gegevens wanneer u start met de ©Relatietest en dat is alleen bedoeld om het resultaat van de test op de juiste manier te kunnen verwerken. Verder gebruikt Relatieplein uw e-mail adres eenmalig, zodat we een reactie kunnen sturen. Daarna zal er van het opgegeven e-mail adres geen gebruik meer gemaakt worden en zal de ingevulde test verwijderd worden. Zodat de privacy ten alle tijden veilig is. 
  3. WANNEER & HOEVEEL? - Het voordeel van het internet is dat je daar altijd gebruik van kunt maken, ook tijdens bijvoorbeeld een nachtdienst, of als je moeizaam in slaap komt bijvoorbeeld. Het is wel zo prettig om de test alleen te doen - ook als het om een relatie gaat - en daar alle rust en tijd voor te nemen. Alle testen kunnen net zo vaak gemaakt worden als je zelf wilt, dat kun je het beste voor jezelf bepalen. 
  4. REACTIE OP DE TEST? - Er komt altijd een reactie op de ingevulde ©Relatietest, het kan zijn dat er enige tijd overheen gaat, omdat Relatieplein op dat moment met een aantal andere activiteiten bezig is. Mocht je daarop niet kunnen wachten, neem dan via het onderstaande formulier contact op met Relatieplein en laat het even weten, dan komt het vast goed.

CONTACT OVER DE ©RELATIETEST

Heb je een vraag over de ©Relatietest?
Of zit je met spoed op een reactie van een test te wachten?

Vul dan het formulier in voor een spoedige reactie.

ADRES

Koraal 25
3893 EL Zeewolde


Telefoonnummer:
036 - 522 2518

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Donderdag:
10.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 18.00 uur

© Copyright 2018 Thea van Winsum - CAT-Therapeut nummer: CM1759-12-12-18
Deze website is eigendom van RELATIEPLEIN en bevat informatie over haar
dienstverlening en is niet bedoeld als persoonlijk advies.