Mobirise
free simple website templates

JE HEBT EEN AFSPRAAK MET HET LEVEN
EEN AFSPRAAK IN HET HIER EN NU!

Mobirise

Plan zelf je afspraak in

Relatieplein wil graag de ruimte bieden om het contact met jou of jullie zo soepel mogelijk te laten verlopen. En daarom is er vanaf nú de mogelijkheid om zelf direct een afspraak in te plannen voor een dienst naar keuze. Zoals voor het intakegesprek, voor een vorm van therapie die past bij jou.

Gebruik één van de twee onderstaande knoppen en maak een afspraak via Facebook of direct in de agenda van Relatieplein. 

Mobirise


Leven in Relatie

Relatieplein is er voor jou, in relatie tot jezelf en anderen. En dat kan zowel een professionele relatie zijn als een persoonlijke relatie. Het ligt eraan welke hulp of advies je verder zal helpen.

Mobirise

Thea van Winsum

Samen gaan we een nieuwe weg in die je meer mogelijkheden zullen bieden om jouw leven in relatie een gelijkwaardige te maken. En dat doen we vanuit veiligheid en met nieuwe inzichten.

Mobirise

Afgestudeerd

Ter afronding van m'n studie psychologie heb ik onderzoek gedaan naar relaties; "Hoe komt het dat een relatie (niet werkt?" was de vraag en dat heeft op 20 oktober jl. tot het afstuderen geleid.

Mobirise

Vier jarig bestaan

Op 4 november bestaat Relatieplein precies vier jaar! Vier jaar aan ervaring en ontwikkeling, die erop gericht is om meer te bieden en een kritisch oog te houden op Relatieplein. 


IN HET HART VAN ELKE MOEILIJKHEID
LIGT EEN KANS

'n FRISSE WIND WAAIT DOOR RELATIEPLEIN

In 2014 is Relatieplein met het onderstaand linker logo gestart, om het plein en haar mogelijkheden duidelijk kenbaar te maken. Relatieplein bestaat nog uit vier vormen van hulp bij relaties en cliënten vonden daarin al snel hun weg, ook wanneer men een combinatie van diensten belangrijk vindt.

Doordat er een ontwikkeling gaande is bij Thea van Winsum - en dus Relatieplein - werd het steeds duidelijker dat de mogelijkheden tot hulp konden worden uitgebreid en om daarover duidelijkheid te bieden ontstond het rechter logo. Het liep als vanzelf in elkaar over en gaf ruimte om vanuit een breder vlak te kunnen opereren. En daaruit voort kwam deze vernieuwe website.

En toch bleef het wringen, want vanuit deze logo's is er wel duidelijk een plein, alleen omvat het niet voldoende welke mogelijkheden Relatieplein in zich heeft, doordat de vier hulpvormen ook in het tweede logo naar voren komt. Er zouden dan geen nieuwe ontwikkelingen meer plaats kunnen vinden, terwijl Relatieplein juist die ontwikkeling gaande wil houden.

Ondertussen is de keuze gemaakt voor een totaal nieuw logo en die zie je vanaf heden bij alles wat gerelateerd is met Relatieplein en dat is ook te zien op deze website. 

Er zit een duidelijke gedachte achter het huidige logo; De rode cirkel staat voor de levenscyclus van de mens en vormt samen met de binnenkant; 't Plein waarin ons leven zich afspeelt. In de kern van 't Plein is zichtbaar dat de belangrijkste vorm van hulp het geven van tools, oplossingen en mogelijkheden is, in elke denkbare relatievorm. De ondertitel; "Leven is Leven in Relatie" geeft dan ook richting aan het doel wat Relatieplein nastreeft, namelijk; hoe je leven er ook uit mag zien, we leven met elkaar in relatie én we leven met onszelf in relatie. En dat leven in relatie is altijd in beweging, dat blijft stromen, net zoals je levenscyclus dat doet.
Zullen we samen kijken hoe we die stroom de (voor jou) juist richting kunnen krijgen?

Mobirise

" Toeval is alleen toeval
als ik er zo over denk."

  Wat zijn de reviews over Relatieplein

Problemen in onze relatie? Dat hadden we nooit verwacht. Maar Toch!!!

We vonden Thea’s “Relatieplein” op internet en na telefonisch contact konden we snel in gesprek. De soms zeer intensieve en diepgaande gesprekken met gevisualiseerde hulpmiddelen hebben ons meerdere kanten van ons zelf laten zien waardoor wij gaandeweg meer begrip voor elkaar kregen. Na ruim 20 uur gesprekstherapie hebben wij besloten het verder zelf te gaan doen.

De door Thea aangereikte hulpmiddelen gebruiken we echter nog steeds en helpen ons in de omgang met elkaar en onze volwassen kinderen.

Thea bedankt!!! J & I 65+ers Friesland

VOLG RELATIEPLEIN

RELATIEPLEIN is te vinden op vier verschillende
vormen van social media, welke op volgorde van
activiteiten en posts hieronder te vinden zijn.

Op Facebook tref je de meeste informatie aan over Relatieplein en welke evenementen er gepland staan. In principe staat er iedere woensdag of donderdag een nieuw bericht verwachten en die gaat meestal gepaard met een nieuwe quote over het onderwerp die terugkomt bij het "Relatie-Tafel "  welke iedere vrijdagmiddag in de " Oude Bieb" te Zeewolde plaatsvindt.

Op LinkedIn tref je alle informatie aan van Thea van Winsum, wie zij is en welke wegen er zijn bewandeld; zowel in het verleden als in het heden.  Tevens tref je op LinkedIn aan welke achtergrond Relatieplein heeft en welke activiteiten er in het hier en nu zijn opgestart. Verder is LinkedIn bestemd voor bedrijven die meer willen weten over de mogelijkheden van Relatieplein als bedrijf en Thea van Winsum als persoon en dan vooral op relationeel gebied.

Twitter brengt informatie in beeld, die in combinatie met Relatieplein leuk is om te weten en/of mee te krijgen. De onderwerpen zijn gerelateerd aan de diensten die Relatieplein aanbiedt, zoals over mediation, relaties in alle soorten en maten en over ontwikkelingen die o.a. binnen ons rechtssysteem zullen veranderen. 

Pinterest zal een weergave zijn van de posts die Relatieplein op social media heeft geplaatst, inclusief een aantal mooie quotes om zelf te kunnen bewaren.

ADRES

Koraal 25
3893 EL Zeewolde


Telefoonnummer:
036 - 522 2518

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Donderdag:
10.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 18.00 uur

© Copyright 2018 Thea van Winsum - KVK Almere: 55.25.99.44
Deze website is eigendom van RELATIEPLEIN en bevat informatie over haar
dienstverlening en is niet bedoeld als persoonlijk advies.