free amp template
Mobirise

JE HEBT EEN AFSPRAAK MET HET LEVEN
EEN AFSPRAAK IN HET HIER EN NU!

Mobirise

ZATERDAG 4 april 20202 
 11.00 uur tot 6.00 uur


In samenwerking met Bien Sterker van 'Luisteren naar je Bron" organiseert Relatieplein een Zinnige & Inspirationele Beurs op zaterdag 4 april 2020 in De Meermin te Zeewolde.

De beurs is tussen 11.00 uur en 16.00 uur geopend en de toegang is helemaal gratis!

Laat je verrassen door het brede aanbod die de beurs jou te bieden heeft en heb je interesse om Thea van Winsum beter te leren kennen, of wil je meer weten over de mogelijkheden die Relatieplein te bieden heeft, kom gerust langs voor een persoonlijk contact

Mobirise

Plan zelf je afspraak in

Relatieplein wil graag de ruimte bieden om het contact met jou of jullie zo soepel mogelijk te laten verlopen. En daarom is er vanaf nú de mogelijkheid om zelf direct een afspraak in te plannen voor een dienst naar keuze. Zoals voor het intakegesprek, voor een vorm van therapie die past bij jou.

Gebruik één van de twee onderstaande knoppen en maak een afspraak via Facebook of direct in de agenda van Relatieplein. 

Mobirise

Leven in Relatie

Relatieplein is een eenmansbedrijf die zich richt op jou, als mens die in relatie met jezelf en anderen tegen problemen aan loopt. het probleem kan een persoonlijke of een professionele relatie zijn. Evenals een relatie die in een familie speelt.

Mobirise

Thea van Winsum

Vanuit m'n eigen praktijk, die gevestigd is in Zeewolde gaan we samen we een nieuwe weg in.

We gaan samen op zoek naar alle mogelijkheden die je jezelf en/of je relatie te bieden hebt. En de relatie vorm een gelijkwaardige te maken. En dat doen we vanuit veiligheid en met nieuwe inzichten.

Mobirise

Studie & Onderzoek

Op 20 oktober 2019 heb ik m'n studie psychologie weten af te ronden. Voor dit doel heb ik onderzoek gedaan naar de vraag; "Hoe komt het dat een relatie (niet) werkt?" Dit onderzoek heeft aan de ene kant de motivatie om dit onderzoek verder uit te breiden en ten tweede het plan tot een nieuwe studie

Mobirise

Vijf jaar Relatieplein

Op 4 november 2014 is Relatieplein officieel gestart en dat betekent dat er ruim vijf jaar aan ervaring en ontwikkeling is.
Die vooral gericht is om een volledig traject  te bieden en door de CAT erkenning in 2019 in gang te zetten en daar zoveel mogelijk informatie over te verstrekken vai deze site.


IN HET HART VAN ELKE MOEILIJKHEID
LIGT EEN KANS

Aansluiten & Verbinden

In de wirwar aan linken, is het handig om per onderwerp te weten waar je meer informatie zou kunnen vinden.
Relatieplein sluit graag op deze vraag aan en zet een aantal [handige] linken op een rijtje

ZIB'bit

Link

Thea van Winsum is betrokken bij de organisatie van de 'Zinnige & Inspirationele Beurzen'  die twee maal per jaar in De Meermin te Zeewolde wordt georganiseerd.

Rijksoverheid

Link

Relatieplein bemiddeld wanneer men heeft besloten tot een [echt]scheiding. De overheid vindt het belangrijk om daar  informatie over te geven, via hun eigen site.

Gevoelsindrukken  :):

Link

Iedereen twijfelt wel eens aan zichzelf en dan is het fijn als je informatie ziet en/of een inspirerende vraag krijgt, die je inzicht geeft in jezelf. En laat dat nou nét het doel van Relatieplein zijn. Dus check Facebook ;-)

Juridisch Advies Zeewolde

Link

Relatieplein werkt nauw samen met J.A.Z. voor alle situaties die met juridische factren te maken heeft, zoals een [echt]scheiding, of een conflict waarin wetmatige elementen  aanwezig zijn.

" Toeval is alleen toeval
als ik er zo over denk."

Problemen in onze relatie? Dat hadden we nooit verwacht. Maar Toch!!!

We vonden Thea’s “Relatieplein” op internet en na telefonisch contact konden we snel in gesprek. De soms zeer intensieve en diepgaande gesprekken met gevisualiseerde hulpmiddelen hebben ons meerdere kanten van ons zelf laten zien waardoor wij gaandeweg meer begrip voor elkaar kregen. Na ruim 20 uur gesprekstherapie hebben wij besloten het verder zelf te gaan doen.

De door Thea aangereikte hulpmiddelen gebruiken we echter nog steeds en helpen ons in de omgang met elkaar en onze volwassen kinderen.

Thea bedankt!!! J & I 65+ers Friesland

RELATIEPLEIN is te vinden op verschillende
vormen van social media, welke op volgorde van
activiteiten en posts hieronder te vinden zijn.

Op Facebook tref je de meeste informatie aan over Relatieplein en welke evenementen er gepland staan. Wie Relatieplein is en met welke problemen je terecht kunt. 
De posts op Facebook zijn er ook om informatie te geven over ene bepaald onderwerp, zoals over scheiden, jaloezie en het evenwicht in relaties. Het zijn altijd unieke posts die zoveel mogelijk de actualiteit in de gaten houdt. Altijd interessant om deze pagina te liken.

Op LinkedIn tref je alle informatie aan van Thea van Winsum, wie zij is en welke wegen er zijn bewandeld; zowel in het verleden als in het heden.  Tevens tref je op LinkedIn aan welke achtergrond Relatieplein heeft en welke activiteiten er in het hier en nu zijn opgestart. Verder is LinkedIn bestemd voor bedrijven die meer willen weten over de mogelijkheden van Relatieplein als bedrijf en Thea van Winsum als persoon en dan vooral op relationeel gebied.

Twitter brengt informatie in beeld, die in combinatie met Relatieplein leuk is om te weten en/of mee te krijgen. De onderwerpen zijn gerelateerd aan de diensten die Relatieplein aanbiedt, zoals over mediation, relaties in alle soorten en maten en over ontwikkelingen die o.a. binnen ons rechtssysteem zullen veranderen. 

ADRES

Koraal 25
3893 EL Zeewolde


Telefoonnummer:
036 - 522 2518

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Donderdag:
10.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 18.00 uur

© Copyright 2019 Thea van Winsum - Deze website is eigendom van RELATIEPLEIN©
CAT-Therapeut Erkenning.: CM1759-12-12-18
AGB-Code: Relatieplein: 90065875 & Thea van Winsum: 90106636

KVK: 55259944    RBCZ Licentienummer: 190323R