how to make your own site for free
Mobirise

JE HEBT EEN AFSPRAAK MET HET LEVEN
EEN AFSPRAAK IN HET HIER EN NU!

Mobirise

Plan zelf je afspraak in

Relatieplein wil graag de ruimte bieden om het contact met jou of jullie zo soepel mogelijk te laten verlopen. En daarom is er vanaf nú de mogelijkheid om zelf direct een afspraak in te plannen voor een dienst naar keuze. Zoals voor het intakegesprek, voor een vorm van therapie die past bij jou.

Gebruik één van de twee onderstaande knoppen en maak een afspraak via Facebook of direct in de agenda van Relatieplein. 

Mobirise


Leven in Relatie

Relatieplein is er voor jou, in relatie tot jezelf en anderen. En dat kan zowel een professionele relatie zijn als een persoonlijke relatie. Het ligt eraan welke hulp of advies je verder zal helpen.

Mobirise

Thea van Winsum

Samen gaan we een nieuwe weg in die je meer mogelijkheden zullen bieden om jouw leven in relatie een gelijkwaardige te maken. En dat doen we vanuit veiligheid en met nieuwe inzichten.

Mobirise

Afgestudeerd

Ter afronding van m'n studie psychologie heb ik onderzoek gedaan naar relaties; "Hoe komt het dat een relatie (niet werkt?" was de vraag en dat heeft op 20 oktober 2018 tot het afstuderen geleid.

Mobirise

Vier jarig bestaan

Op 4 november bestaat Relatieplein precies vier jaar! Vier jaar aan ervaring en ontwikkeling, die erop gericht is om meer te bieden en een kritisch oog te houden op Relatieplein. 


IN HET HART VAN ELKE MOEILIJKHEID
LIGT EEN KANS

Aansluiten & Verbinden

In de wirwar aan linken, is het handig om per onderwerp te weten waar je meer informatie zou kunnen vinden.
Relatieplein sluit graag op deze vraag aan en zet een aantal [handige] linken op een rijtje

ZIB'bit

Link

Thea van Winsum is betrokken bij de organisatie van de 'Zinnige & Inspirationele Beurzen'  die twee maal per jaar in De Meermin te Zeewolde wordt georganiseerd.

Rijksoverheid

Link

Relatieplein bemiddeld wanneer men heeft besloten tot een [echt]scheiding. De overheid vindt het belangrijk om daar  informatie over te geven, via hun eigen site.

Gevoelsindrukken  :):

Link

Iedereen twijfelt wel eens aan zichzelf en dan is het fijn als je informatie ziet en/of een inspirerende vraag krijgt, die je inzicht geeft in jezelf. En laat dat nou nét het doel van Relatieplein zijn. Dus check Facebook ;-)

Aanvullend Therapeut

Link

Thea van Winsum heeft een erkening als therapeut via de st. CAT op Level 5. Het is ahndig om te weten wat dat precies betekent. Ook omtrnet zorgverzekraars die mogelijkehden bieden tot declaratie.

WKKGZ

Link

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg is actief vanaf 2016. Wat houdt deze nieuwe wet eigenlijk in? En vanuit welke gedachte is de Wkkgz ontstaan?

De Relatietafel

Link

Iedere vrijdagmiddag biedt Relatieplein de mogelijkheid om gratis advies en/of hulp te ontvangen, die geheel vrijblijvend is. Wil je daarvan gebruik maken, plan via deze link een telefonische of persoonlijk consult in.

" Toeval is alleen toeval
als ik er zo over denk."

Problemen in onze relatie? Dat hadden we nooit verwacht. Maar Toch!!!

We vonden Thea’s “Relatieplein” op internet en na telefonisch contact konden we snel in gesprek. De soms zeer intensieve en diepgaande gesprekken met gevisualiseerde hulpmiddelen hebben ons meerdere kanten van ons zelf laten zien waardoor wij gaandeweg meer begrip voor elkaar kregen. Na ruim 20 uur gesprekstherapie hebben wij besloten het verder zelf te gaan doen.

De door Thea aangereikte hulpmiddelen gebruiken we echter nog steeds en helpen ons in de omgang met elkaar en onze volwassen kinderen.

Thea bedankt!!! J & I 65+ers Friesland

RELATIEPLEIN is te vinden op verschillende
vormen van social media, welke op volgorde van
activiteiten en posts hieronder te vinden zijn.

Op Facebook tref je de meeste informatie aan over Relatieplein en welke evenementen er gepland staan. Wie Relatieplein is en met welke problemen je terecht kunt. 
De posts op Facebook zijn er ook om informatie te geven over ene bepaald onderwerp, zoals over scheiden, jaloezie en het evenwicht in relaties. Het zijn altijd unieke posts die zoveel mogelijk de actualiteit in de gaten houdt. Altijd interessant om deze pagina te liken.

Op LinkedIn tref je alle informatie aan van Thea van Winsum, wie zij is en welke wegen er zijn bewandeld; zowel in het verleden als in het heden.  Tevens tref je op LinkedIn aan welke achtergrond Relatieplein heeft en welke activiteiten er in het hier en nu zijn opgestart. Verder is LinkedIn bestemd voor bedrijven die meer willen weten over de mogelijkheden van Relatieplein als bedrijf en Thea van Winsum als persoon en dan vooral op relationeel gebied.

Twitter brengt informatie in beeld, die in combinatie met Relatieplein leuk is om te weten en/of mee te krijgen. De onderwerpen zijn gerelateerd aan de diensten die Relatieplein aanbiedt, zoals over mediation, relaties in alle soorten en maten en over ontwikkelingen die o.a. binnen ons rechtssysteem zullen veranderen. 

ADRES

Koraal 25
3893 EL Zeewolde


Telefoonnummer:
036 - 522 2518

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Donderdag:
10.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 18.00 uur

© Copyright 2019 Thea van Winsum - Deze website is eigendom van RELATIEPLEIN©
CAT-Therapeut Erkenning.: CM1759-12-12-18
AGB-Code: Relatieplein: 90065875 & Thea van Winsum: 90106636