PIEKEREN VERMINDERD DE ZORGEN VAN MORGEN NIET
HET VERMINDERD DE KRACHT VAN VANDAAG


Iedereen doet mee!


Wat is een gezinscoach?


Ben je het zicht op wat er speelt in jouw gezin door allerlei omstandigheden kwijt geraakt en wil je daar wat aan doen?

Een gezinscoach helpt je om samen weer overzicht te krijgen in wat er in het gezin gebeurd, ook als de situatie in het gezin aan het veranderen is en er geen zicht is op welke kant jullie met elkaar opgaan.

Zelf oplossen geeft zelfvertrouwen

Aan ouders en kinderen worden meer eisen gesteld dan ooit tevoren. We leven in een maatschappij die hoge verwachtingen van ons heeft en die tegelijkertijd zoveel meer uitdagingen heeft. En dan is het bijna onmogelijk om alle bordjes hoog te houden. Relatieplein laat je zien over welke mogelijkheden je beschikt, om zelf weer sturing te geven aan je gezin en op een meer relaxte manier naar jouw gezinssituatie te kunnen kijken. Samen kiezen we een route die past bij jouw gezin.

Het Één-Ouder Gezin

Het Eenouder Gezin

Sta je alleen voor de opvoeding van één of meerdere kinderen en zijn er situaties die lastig te handelen zijn, of als je wilt kunnen overleggen.

Traditionele Gezin

Het Traditionele Gezin 

De druk op het gezinsleven is in de afgelopen jaren steeds meer toegenomen, samen vinden we een weg die rust en stabiliteit in het gezin aanbrengt.

Het Samengestelde Gezin

Het Samengestelde Gezin 

Ben je na een geëindigde in een 'nieuw gezin' aangekomen en dat blijkt lastiger dan je had bedacht en kunt een steuntje in de rug goed gebruiken.


Zijn jullie als gezin toe aan wat meer rust en minder chaos?

Dan is de ervaring die Relatieplein heeft in de begeleiding van gezinnen een welkome nieuwe start, om vanuit bestaande problemen toe te werken naar een situatie die voor het hele gezin als een verbetering zal aanvoelen.
We starten met een oudergesprek en plannen daarna een route in die langs alle knelpunten zal gaan en de lijn ligt van jullie verwachtingen. 

Wil je meer weten over gezinscoaching via Relatieplein? 

Je kunt via de onderstaande link een bericht sturen om in contact te komen met Relatieplein en dan kijken we samen hoe ons contact wordt voortgezet.

TARIEVEN & VOORWAARDEN?

Informatie over de tarieven van gezinscoaching en de mogelijkheid om je aan te melden is via de knop beschikbaar. Wil je eerst contact met Relatieplein, zie dan de Contactpagina op deze website.

ADRES

Koraal 25
3893 EL Zeewolde


Telefoonnummer:
036 - 522 2518

CONTACT

Email
Contact@relatieplein.com

Mobiel
06 - 215 93 780

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Donderdag:
10.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 18.00 uur

© Copyright 2019 Thea van Winsum - Deze website is eigendom van RELATIEPLEIN©
CAT-Therapeut Erkenning.: CM1759-12-12-18
AGB-Code: Relatieplein: 90065875 & Thea van Winsum: 90106636

KVK: 55259944    RBCZ Licentienummer: 190323R

Created with Mobirise web creator